• København, Danmark
  • +45 3121 0549
  • info@synchronize-media.com
Om Os

Fundamentet

Vi er et forholdsvis nystartet firma som blev skabt i slutningen af 2012, vi er samlet fra forskellige verdener, alle på høje professionelle niveauer. Dette har skabt et nuanceret og solidt fundament for en grundig og pålidelig levering af konsulent ydelser for vores kunder.

 

 

Ekspertiserne

Fælles har vi mange års erfaring indenfor Forretningsudvikling, Webudvikling, Projektledelse, Salg, Online Markedsføring, Virksomhedsledelse, International- idéudvikling og markedsudforskning.

Hvorfor man bør vælge os

Vi er konstant opdateret

Månedligt opstrammer og videreudvikler søgemaskinernes deres teknologi og procedure som har knald eller fald indflydelse på den online markedsførelse af firmaers hjemmesider, vi følger alle disse opdateringer nøje fra USA og andre førende steder i verden, så vi altid står i spidsen indefor vores område.

Vi har praktisk erfaring

Vi har erfaring med både traditionel markedsførelse og projektledelse med meget unikke forretninger, udover online markedsførelse. Hvilket gør at vi kan sætte os dybt ind i forståelsen af vores kunders produkt som har stor betydning for salget gennem nettet og ikke blot få en masse visninger.

Vi besidder dybdegående kompetencer

Avanceret webudvikling en vigtig tilhørende kompetence når man arbejder med online markedsførelse, hvis det skulle blive nødvendigt. Synchronize-Media har stor erfaring med webudvikling, fra sideløbende projekter med komplekse hjemmesider bygget op fra grunden i partnerskab med internet entreprenører.