• København, Danmark
  • +45 3121 0549
  • info@synchronize-media.com
SEO Optimering

Hvad er SEO – Søgemaskineoptimering?

SEO – Søgemaskineoptimering (Search Engine Optimization) er en kategori inden for Online Markedsføring. Det er blandt de mest betydningsfulde områder inden for faget da det er en slags naturligt fundament til at få trafik til sin hjemmeside. SEO optimering består i at konfigurere hjemmesider til at gå godt i takt med Google og andre søgemaskiner, som folk bruger til at surfe på internettet og finde det de skal bruge i hverdagen.

Vi er et SEO bureau som går skridtet videre inden for branchen. Vi fokuserer yderligere på at vores kunder rent faktisk får øget salg igennem deres hjemmeside. Det sikrer vi ved at gøre den mere brugervenlig, iøjnefaldende og imødekommende, både på og uden for hjemmesiden, samtidig med strategisk at fokusere på at rangere højt på de søgeord som giver flest salg.

SEO optimering idag

Idag er SEO branchen blevet skærpet enormt meget. Før i tiden kunne enhver med forstand på at lave hjemmesider praktisk talt også udføre tiltag, som gav positive effekter hos søgemaskinerne.

Sådan er det ikke længere. Nu udgives der regelmæssigt opdateringer og opstramninger fra Google’s egen optimering, som sorterer ud i de hjemmesider, som er “falsk” promoveret.

Dette er faktisk meget positivt, da det giver nystartede virksomheder en mulighed for at kræve deres plads i offentligheden, da man kan få lavet SEO til overkommelige priser.

At få udarbejdet SEO Optimering er en længere process, se her hvordan det bliver til virkelighed trin-for-trin.