App Udvikling

App Udvikling

App udvikling og gratis rådgivning, Synchronize Media hjælper dit firma med af afdække behovet og træffe den rigtige beslutning. Er der behov for en App, eller bare en mobilvenlig side? Vi tilbyder assistance af professionelle programmører og vi hjælper med alle de spørgsmål der dukker op i forbindelse med dit projekt.

Står din virksomhed og mangler en App eller en App udvikler, kan Synchronize media tilbyde de bedste udviklere indenfor Xamarin app udvikling. Få lavet en app der både tilegner sig IOS, Android samt Windows og som bliver opdateret og vedligeholdt i et app system.

Dette gør at vi kan tilbyde udvikling af apps til en billig pris i forhold til andre app udviklere samt spare en masse tid på både opstarten samt den løbende udvikling og div opdateringer.

app-udvikling_sync

 

Untitled-2
Kim Behrens, Salg og projektledelse med speciale indenfor Drupal og Xamarin/App udvikling.

Ring på 5258 2181 eller skriv til os på info@synchronize-media.com med spørgsmål og evt. få et møde.

 

App Udvikler

Synchronize Media har et stærkt team med eksperter i app udvikling, og med mange års erfaring i at udvikle apps til alle slags kunder. Der er ingen begrænsninger når det kommer til hvordan du vil have din app til at fungere, og vi skræddersyr et tilbud til lige netop din situation og ud fra hvilke krav der skulle haves.

Hvad er Xamarin?

Xamarin leverer indfødte Android, iOS, og Windows apps ved hjælp af eksisterende færdigheder, teams og koder. Xamarin apps er bygget med standard, indfødt brugergrænseflade kontrol, og har adgang til det fulde spektrum af funktionalitet på baggrund af den underliggende platform og enhed. Det indebærer specifikke funktioner som iBeacons og Android Fragmenter, samt dens hardware acceleration er opgjort til fuld ydeevne. Dette kan ikke opnås med løsninger, der fortolker kode på runtime.

xamarin_syncmedia