GOOGLE ADS - ANNONCER

Google Ads (Adwords)

Størstedelen af SEM/PPC foretages dags dato på Google Ads, også kaldet Adwords. Google er det folk bruger hyppigst for at søge og surfe på internettet, og Google Ads er et fantastisk redskab for små- og mellemstore virksomheder til at teste deres målgrupper og produktpopularitet af. Da det giver en real-time rapportering tilbage og er nemt at styre rent økonomisk.

Mange firmaer bruger regelmæssigt SEM/PPC til at øge og ikke mindst kontrollere deres omsætning med stor succes.

Med mange års erfaring med Google Ads har vi i dag en viden, man ikke finder andre steder. Vi har ekspertisen og redskaberne til at sikre maksimal indtjening via Google Ads i jeres virksomhed.

Ring på telefonnummer 3121 0549 i dag eller send mail på info@synchronize-media.com og modtag et skræddersyet og uforpligtende tilbud samt gratis analyse.
adw

Strategi & Planlægning

Når det kommer til online markedsføring, er strategisk planlægning alfa omega. Det er derfor vigtigt at drøfte plan- lægningen grundigt igennem i fællesskab, hvor timing, kanaler, materiale, produkter, data analyser, osv. bliver tilrettelagt så det går op i en højere enhed.

large-icon

Forløb

Når planlægningen er på plads er det derefter vigtigt at følge den, særligt omkring analyseringen af de resultater man registrerer undervejs. Derved laver man justeringer i plan- lægningen der reflektere den nye viden om hvilke tiltag der giver bedst resultater.

Tracking og ROI analyse

Når man udfører markedsføring er noget af det vigtigste at vide hvilke af ens aktiviteter virker efter hensigten med at få mere salg i ens forretning, samt vide hvornår specifikke aktiviteter ikke virker efter hensigten. Kun på denne måde kan man optimere sin markedsføring og få mest ud af det budget man har til at sprede budskabet om ens forretning og produkter.

Dette er særlig effektivt at opsamle viden om indenfor online markedsføring, da alt foregår digitalt og som ved den rette opsætning, kan “trackes” dvs. opsamle data om. Når man opsamler dataen kan man derefter beregne på og analysere på det og benytte denne viden til at justere sine aktiviteter fremadrettet.

Hvis du vil vide mere vedrørende dette ekstremt værdifulde tiltag, så kontakt os endelig så vi kan forklare nærmere.

bar_graph

Hvad Siger Vores Kunder?