KONVERTERINGSOPTIMERING & TEKSTFORFATNING

Konverteringsoptimering

Konverteringoptimering er en vigtig faktor da det handler om at få det maximale ud af den trafik som kommer til ens website. Det skal være sjovt og spændende for folk at begå sig på ens hjemmeside. Fuldstændig ligesom hvis man er ude i en fysisk butik eller kontor landskab. Idag er internet brugere ekstremt forvente. Med al den teknologi og tilgængelighed, har det resulteret i at folk forlader ens hjemmeside efter blot få sekunder, hvis den ikke virker fængslende nok. Det stiller meget høje krav til kvaliteten af hjemmesiden og dens opsætning.

Der er blevet lavet adskillige studier på folks adfær på diverse brugergrænseflader, den viden har vi opsummeret og analyseret. Vi implementere dagligt detaljer fra disse videnskabelige undersøglser, for at øge vores kunders konvertering bedst muligt, det vil sige, får flest salg ud af de besøg de får.

Tekstforfatning

Tekstforfatningsdelen indgår faktisk både ved On-site optimering, Konverterings- optimering og Linkbuilding. I vores daglige arbejde berør det mest Linkbuilding arbejdet, eftersom vi gør os umage med at det er godt og interessant indhold som kommer til at relatere til og hænge sammen med vores kunders hjemmesider.

Der indgår en masse forarbejde i tekstforfatningsarbejdet. Man skal sætte sig grundigt ind i produkterne og firmaerne, for så at kunne lave primært blog indlæg og nyhedsartikler der linker ind til hjemmesiderne, men også for at kunne beskrive produkterne på en spændende måde på selve hjemmesiden. Dybest set er indhold altafgørende i Online Markedsføring. I sidste ende er det dem der laver det bedste indhold som vil ligge højest i popularitet og få mest opmærksomhed på internettet.

 

At få udarbejdet SEO Optimering er en længere process, se her hvordan det bliver til virkelighed trin-for-trin.