LINKBUILDING / BACKLINKS

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding universet har været offer for en 180 graders omvæltning de seneste år. Hvis ikke din linkbuilding bliver udført korrekt kan man blive straffet hårdt, da Google vil “unaturlig” popularitet til livs. Vi sætter en stor ære i lige netop vores Linkbuilding arbejde, fordi idag kan et enkelt godt link være bedre end hundrede dårlige. Derfor går vi op i at lave kvalitets links samt god artikel skrivning.

Hvorfor linkbuilding

Indgående links- også kaldt backlinks, er et af de mest effektive værktøjer til at opnå høje placeringer i Google’s søgeresultater. Google anvender dine links til at vurdere tilliden til dit site samt dets relevans m.m. Dette bliver bla krediteret med Domain authority og Page authority som er Google’s nye måde at vise domænets styrke og tillid på. Et veloptimeret website eller webshop uden gode indgående links, vil aldrig opnå de høje placeringer i søgeresultaterne.

Vi har adgang til alle landets medier, som en af de få på markedet, og har mange års erfaring med høj kvalitet linkbuilding / Backlinks. Se bla en af vores mest succesfulde linkbuilding cases her

At få udarbejdet SEO Optimering er en længere process, se her hvordan det bliver til virkelighed trin-for-trin.

Hvad Siger Vores Kunder?