OM SYNCHRONIZE MEDIA

Fundamentet

Synchronize Media blev etableret i 2015. I dag er vi et team med forskellige ekspertiser, samlet fra forskellige verdener, alle på høje professionelle niveauer. Dette har skabt et nuanceret og solidt fundament for en grundig og pålidelig levering af konsulent ydelser for vores kunder.

Ekspertiserne

Fælles er vi et team af freelanchere med mange års erfaring indenfor Online Markedsføring, SEO, Konverteringsoptimering, Forretningsudvikling, Webudvikling, Webdesign, Projektledelse, Salg, Virksomhedsledelse og International- idéudvikling m.m.

Untitled-2
Kim T. Behrens / CEO
Salg & SEO / Google m.m.
casper
Casper B.
Sociale Medier
juno
Juno H.
Wordpress, PHP & Webdesign
Send mail på info@synchronize-media.com
og modtag et skræddersyet og uforpligtende tilbud samt gratis analyser.

Hvorfor man bør vælge os

Vi er konstant opdateret

Løbende opstrammer og opdaterer søgemaskinerne deres algoritme og procedure som har bla indflydelse på Google rankings. Også ang andre online markedsførings tiltag man nu bruger, følger vi op på alle disse opdateringer nøje fra USA og førende medier m.m. Så vi altid står i spidsen indenfor vores område.

Vi har praktisk erfaring

Vi har erfaring med både traditionel markedsføring, projektledelse, webudvikling og design generelt m.m. Hvilket gør at vi kan sætte os dybt ind i forståelsen af vores kunders produkter eller services som har stor betydning for online salg og ikke blot handler om trafik og rankings m.m.

Dybdegående kompetencer

Avanceret webudvikling en vigtig tilhørende kompetence når man arbejder med online markedsførelse, hvis det skulle blive nødvendigt. Synchronize-Media har stor erfaring med webudvikling, fra sideløbende projekter med komplekse hjemmesider bygget op fra grunden i partnerskab med internet entreprenører.

Ud over vores egne interne team har vi et større eksternt team der består af højt kvalificerede webudviklere, som alle besidder mange års erfaring indenfor hver af deres områder. Sammen har vi løst de mest avanceret og udfordrende udviklingsopgaver i danske og internationale projekter.

Hos Synchronize Media stræber vi efter at være de bedste inden for branchen, helt konkret har vi sat ord på hvilke værdier vi har og hvad vi arbejder hen mod.

Filosofier

globe

Vision

At blive et førende konsulent firma både nationalt og internationalt indenfor onmline markedsføring og webudvikling.

At stille en tillidsfuld  mulighed til konstant rådighed for firmaer i nød eller i anden sitation med akut brug for resultater eller udbedringer.

3d-business-graph-icon

Mission

Øge vores kunders opmærksomhed i offentligheden ved at presentere dem og deres produkter fejlfrit på og uden for deres hjemmeside.

Øge vores kunders omsætninger ved at fange deres kunders interesse og tillid hvorefter dirigere dem til at lukke ordrer.

Security-Guarantee-1128025602

Værdier

Være på forkant i branchen;

Dyb forståelse af vores kunder;

Altid at stå til rådighed;

Ærlighed og grundighed.