SEO - SØGEMASKINEOPTIMERING

Kim T. Behrens
Direktør
SEO Ekspert

Hvad er SEO? Søgeoptimering er organisk trafik som kommer fra de gratis henvisninger / links på eksempelvis Google. Med mere end 15 års erfaring i Søgemaskineoptimering, vil vi forklare lidt nærmere om denne kategori indenfor online markedsføring. SEO er i dag den mest cost benefit løsning i længden samt konverterings venlige mulighed på nettet i dag.

SEO er et betydningsfuldt område indenfor faget da det er en slags naturligt fundament til at få organisk trafik til sin hjemmeside. Vi er et SEO bureau som er 100 % gennemsigtige med vores arbejde og overfor vores kunder. Vi tager også skridtet videre og lægger fokus på den trafik de rent faktisk får fra Google og andre søgemaskiner, og sørger for konverteringen er i top. Vi lægger strategisk fokus på at rangere højt på de søgeord som giver flest salg og giver bedst mening. Alt Teknisk SEO og kvalitets sikring bliver udført af mig Kim Behrens, som er ansvarlig for alt SEO samt firmaets direktør.

Hvad er SEO idag?

SEO optimering består i at konfigurere hjemmesider til at gå godt i takt med Google og andre søgemaskiner, som folk bruger til at surfe på internettet og finde det de skal bruge i hverdagen. Idag er SEO branchen blevet skærpet enormt meget, fordi før i tiden var Google’s krav mere enkle og nemme at manipulere med. Hvilket gav positive effekter hos søgemaskinerne nemt. Sådan er det ikke længere, og der udgives idag regelmæssigt nye krav og opdateringer fra Google og dets algoritme. Dette er meget positivt, da det giver nye virksomheder og websites mulighed for at kræve deres plads nemmere på Google’s eftertragtede side 1, da man kan få lavet SEO til overkommelige priser, og forholdsvis hurtigt blive succesful, hvis tiltag bliver udført korrekt.

Send mail på info@synchronize-media.com og modtag et skræddersyet og uforpligtende tilbud samt gratis SEO analyse.

At få udarbejdet SEO Optimering er en længere process, se her hvordan det bliver til virkelighed trin-for-trin.

Hvad Siger Vores Kunder?