RAPPORTERING & ANALYSER

Ranking rapporter og Google analytics

Hos Synchronize Media har vi ekstrem meget fokus på at indsamle data til at forbedre og følge de løbende resultater. Vi optimerer løbende på div tiltag og bruger værktøjer som Google Analytics, Google Search Console, Semrush, Hotjar samt mange flere.

Strategi & Planlægning

Når det kommer til online markedsføring, er strategisk planlægning alfa omega. Det er derfor vigtigt at drøfte plan- lægningen grundigt igennem i fællesskab, hvor timing, kanaler, materiale, produkter, data analyser, osv. bliver tilrettelagt så det går op i en højere enhed.

large-icon

Forløb

Når planlægningen er på plads er det derefter vigtigt at følge den, særligt omkring analyseringen af de resultater man registrerer undervejs. Derved laver man justeringer i plan- lægningen der reflektere den nye viden om hvilke tiltag der giver bedst resultater.

Tracking og ROI analyse

Når man udfører markedsføring er noget af det vigtigste at vide hvilke af ens aktiviteter virker efter hensigten med at få mere salg i ens forretning, samt vide hvornår specifikke aktiviteter ikke virker efter hensigten. Kun på denne måde kan man optimere sin markedsføring og få mest ud af det budget man har til at sprede budskabet om ens forretning og produkter.

Dette er særlig effektivt at opsamle viden om indenfor online markedsføring, da alt foregår digitalt og som ved den rette opsætning, kan “trackes” dvs. opsamle data om. Når man opsamler dataen kan man derefter beregne på og analysere på det og benytte denne viden til at justere sine aktiviteter fremadrettet.

Hvis du vil vide mere vedrørende dette ekstremt værdifulde tiltag, så kontakt os endelig så vi kan forklare nærmere.

bar_graph

At få udarbejdet SEO Optimering er en længere process, se her hvordan det bliver til virkelighed trin-for-trin.

Hvad Siger Vores Kunder?